ZONNEPANEEL OP CAMPER LATEN PLAATSEN?
WIJ HELPEN JE ER GRAAG MEE!

Zonnepaneel op camper laten plaatsen? We helpen je er graag mee! Het monteren van een zonnepaneel op een camper wil je uiteraard veilig doen. Zeker als je geen verstand hebt van camper elektra wordt dit al gauw een lastige klus. Het kost tijd om je in deze materie te verdiepen en daarom kiezen mensen die geen verstand hebben van elektra toch gauw om dit uit te besteden.

Wij gaan je helpen met het uitzoeken van de juiste zonnepanelen, laadregelaar, accu’s, bekabeling en uiteraard een passende montageset. We gaan samen kijken wat voor apparatuur je graag wil gebruiken om zo een goede indicatie te krijgen wat jou verbruik gaat zijn. Op basis daarvan maken we een elektra / zonnepaneel plan zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Zo kunnen we op een correcte manier de zonnepanelen op je camper installeren.

Zonnepaneel camper

WAT LEVEREN ZONNEPANELEN JOU OP?

In Nederland komt de Gemiddelde Dagelijkse Opbrengst (GDO) zonlicht tussen maart en oktober overeen met vier uur perfecte omstandigheden (4 volle zon-uren). De GDO van een 110 watt piek (Wp) camper zonnepaneel is dan (110Wp x 4 uur) 440 watt uur (Wh). En de GDO van bijvoorbeeld een 85watt zonnepaneel is dan (85W x 4 uur) 340Wh. Dat levert dus zo’n 28 ah per dag op. Wij kunnen je uitstekend adviseren welke en hoeveel zonnepanelen geschikt zijn voor jouw dagelijks verbruik.

  • Altijd stroom in je camper waar je ook bent
  • Goedkopere campingplaatsen zonder stroompaal
  • Duurzaam en goed voor het milieu
  • Investering haal je er uiteindelijk weer uit
  • Perfecte manier om off-grid te kamperen

WIJ KUNNEN JOU O.A. HELPEN MET:

INKOOP

Wij bestellen in overleg betrouwbare zonnepanelen voor je camper

ADVIES

We denken mee en adviseren je in een goede installatie die past bij jouw verbruik

INBOUWEN

We bouwen de zonnepanelen betrouwbaar en veilig op je camper

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN

Het monteren van zonnepanelen kan een ingewikkelde klus zijn als je er niets van af weet. Daarom kiezen de meeste camperaars ervoor om deze klus veilig uit te besteden aan ervaren camperbouwers.

Begin met typen en druk op enter