Zelfbouw camper video’s

Camper isoleren met Armaflex

Het isoleren van je camper is ontzettend belangrijk tijdens de bouw van je camper. Camper isolatie reguleert niet alleen de temperatuur in de zomer en winter, maar dempt ook het geluid van buiten en voorkomt condensvorming in je camper. Isolatie is daarom onmisbaar in een camper. In deze video nemen we je stap voor stap mee door het gehele isolatieproces.

Camper betimmeren

Nadat je jouw camper hebt geïsoleerd kun je de camper betimmeren en bekleden. Dit kun je op verschillende manieren doen. In deze video delen we creatieve ideeën delen voor wandbekleding, vloeren en het plafond. Ontdek in deze video hoe jij jouw camper kunt transformeren in een stijlvolle en functionele ruimte die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Dakraam camper inbouwen

Het is essentieel om een camper goed te ventileren! Condens dat bijvoorbeeld ontstaat na een nacht slapen of tijdens het koken moet weg kunnen om roest en eventuele schimmelvorming te voorkomen. In deze video laten we je zien hoe je stap voor stap een dakraam kunt installeren, inclusief handige tips waarmee je deze klus in no-time hebt geklaard!

Camper airco

Of je nu reist in de hitte van de zomer of op zoek bent naar meer warmte tijdens koudere omstandigheden, een camper airco kan het reizen in een camper een stuk comfortabeler maken. Maar wat voor verschillende type camper airco’s zijn er beschikbaar en waar moet je op letten bij de aanschaf? In deze video begeleiden we je bij het kiezen van een geschikte camper airco.

Camper koelkast

Als je op zoek bent naar een geschikte camperkoelkast, heb je de keuze uit twee verschillende types: compressorkoelkasten & absorptiekoelkasten. In deze video verkennen we deze types en zoomen we in op cruciale aspecten zoals afmetingen, energie-efficiëntie en stroomvoorziening zodat je een koelkast kunt kiezen die het beste aansluit bij jouw behoeften en reisstijl.

Zonnepaneel camper

Ontdek in deze stapsgewijze video hoe je zonnepanelen op je camper installeert om zo een camper accu te voorzien van duurzame energie. Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of net begint aan de bouw van je camper, deze praktische video neemt je mee door het montageproces, waardoor je zelf eenvoudig je camper kunt voorzien van zonnepanelen.

Koken in de camper

Ontdek de kunst van koken in jouw camper met behulp van LPG als de ideale brandstof! In deze handige video laten we je zien hoe je je camperkeuken optimaal kunt benutten en smaakvolle maaltijden kunt bereiden terwijl je onderweg bent. Leer alles over de voordelen van koken op LPG, de benodigde apparatuur en veiligheidsmaatregelen.

Camper buitendouche

Ervaar het gemak van een verfrissende douche midden in de natuur, dankzij dit doordachte watersysteem dat gebruikmaakt van een drukpomp voor een consistente waterdruk. Of je nu terugkeert van een mooie hike of gewoon wilt genieten van een ontspannende douche onder de open lucht, deze video geeft tips voor een succesvolle installatie van een buitendouche.

Scroll naar boven