STANDKACHEL INBOUWEN?
WIJ HELPEN JE ER GRAAG MEE!

Standkachel inbouwen? Wij helpen je er graag mee! Een standkachel inbouwen kan soms een lastig klusje zijn. Zeker als je weinig verstand hebt van auto’s of campers. Een diesel standkachel haalt namelijk haar brandstof uit de bestaande dieseltank van de camper. Op deze manier kan er warmte worden opgewekt in de verbrandingskamer van de standkachel. Het is daarom belangrijk dat een standkachel veilig wordt geïnstalleerd.

Een standkachel is wat ons betreft onmisbaar in een camper een zorgt daarmee ook buiten de zomermaanden voor een behaaglijke temperatuur in de camper. Het kan namelijk begin mei en eind september ’s avonds al behoorlijk afkoelen tot 10-15 graden. En dan kun je je camper nog zo goed geïsoleerd hebben, het is dan gewoon echt niet meer behaaglijk.

WAT LEVERT EEN STANDKACHEL JOU OP?

Het verbruik van de meeste standkachels ligt ongeveer rond de 0,24 liter per uur op maximum vermogen en 0,1 liter per uur op minimum vermogen. Als je camper goed geïsoleerd is zou je dus één liter diesel verbruiken als je je camper 10 uur lang op minimum vermogen verwarmt. Een extreem voordelige manier van het verwarmen van je camper.

  • 365 Dagen per jaar behaaglijke temperaturen
  • Gebruik je camper vaker dan alleen in de zomer
  • Verhoog je taxatie/verkoopwaarde aanzienlijk 
  • Aantrekkelijker voor mogelijk camper verhuur
  • Perfecte manier om vocht uit je camper te krijgen

WIJ KUNNEN JOU O.A. HELPEN MET:

INKOOP

Wij bestellen in overleg een betrouwbare standkachel voor je camper

ADVIES

We denken mee en adviseren je in een goede installatie plek bij jou in de camper

INBOUWEN

We bouwen de standkachel betrouwbaar en veilig in je camper

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN

Het inbouwen van een diesel standkachel kan een ingewikkelde klus zijn als je er niets van af weet. Daarom kiezen de meeste camperaars ervoor om deze klus veilig uit te besteden aan ervaren camperbouwers.

Begin met typen en druk op enter