EEN WERELDREIS ZONDER EINDE...

Twee avonturiers met de wereld als werkplek

ONS VERHAAL IN EEN NOTENDOP

Kamperen in het koude IJsland, hiken in de bergen van de Himalaya’s en surfen op de hoge golven van Hawaii. De beloning van elke bergtop, het geluid van wilde dieren in het regenwoud en duiken in de prachtige koralen van Australië.

Wij zijn Esther en Kay, oprichters van by NOMADS en hebben een buitengewone liefde voor reizen en avontuur. Ons hart gaat sneller kloppen van prachtige natuur, toffe hikes, camper res, camper roadtrips en kamperen op de meest idyllische overnachtingsplekken.

Nadat wij elkaar hebben leren kennen bij een marketingbureau in Amsterdam hebben wij in 2018 onze 9-5 baan verruild voor een nieuwe leefstijl. Eentje waarbij we de vrijheid zouden hebben om de wereld te ontdekken met een vast maandelijks inkomen. by NOMADS was ontstaan: vanaf april ’18 reizen wij al werkend de wereld rond als Digital Nomads!

DE WERELD ALS WERKPLEK

Kay ontwikkelt al op jonge leeftijd een uitzonderlijke interesse in avontuur. Altijd te vinden in bomen, struiken en bossen op zoek naar nieuwe plekken om zijn nieuwe (boom)hut te bouwen. In 2011 besloot Kay om in zijn eentje de wereld te gaan verkennen en verruilde hij Nederland voor een jaar in het buitenland. Liefde voor reizen is sindsdien nooit weer weggegaan.

Bij Esther is reizen er met de paplepel ingegoten. Opgegroeid in een gezin dat al veel van de wereld had gezien besloot zij in 2012 voor een half jaar te gaan studeren in Roemenië. In 2014 heeft Esther een lange tijd vrijwilligerswerk gedaan in Vietnam. Na landen als Brazilië, Colombia en Zuid-Afrika te hebben ontdekt wist Esther het zeker: ik wil nog veel meer van de wereld zien!

0
DAGEN OP REIS
0
LANDEN BEZOCHT
0
INSTAGRAM VOLGERS
0
LEADS GEGENEREERD

HET REISBLOG VOOR DE (TOEKOMSTIGE) WERELDREIZIGER

Wij bieden dé oplossing voor alle vragen over voorbereiding, reisroutes, werken in het buitenland en belangrijke praktische zaken. Compleet en gebruiksvriendelijk. Hak snel en eenvoudig knopen door. Met een kleine voorliefde voor natuur delen wij ervaringen, tips en bieden wij inspiratie om alle droomreizen werkelijkheid te maken.

Wat kun je van ons reisblog verwachten?
+ Inspiratie voor de mooiste natuurplekken en tofste hikes van de wereld

+ Informatie die jouw gedroomde (wereld)reis eindelijk werkelijkheid maakt
+ Tips en ervaring om non-stop te kunnen reizen met een vast maandelijks inkomen

Onze visie:
‘Wij zien de wereld als één groot klaslokaal en speeltuin zonder grenzen waarin alles mogelijk is om jezelf te ontwikkelen, te verrijken en te profileren om een leven te leiden waar je echt blij van wordt. Verandering en groei begint pas aan het einde van je comfortzone. Zet nú die stap en aanschouw je ware potentie.’

Onze missie:

‘Mensen helpen en te inspireren om zoveel mogelijk van de wereld te ontdekken’

BY NOMADS MARKETING

by NOMADS Marketing is expert op het gebied van Online Marketing voor ZZP’ers en MKB in Europa, Noord-Amerika en Oceanië. by NOMADS Marketing onderscheidt zich van andere Online Marketingbureaus met een specifieke focus op conversie optimalisatie in combinatie met PPC campagnes zoals Google AdWords, Facebook en LinkedIn ads. Bovendien kunnen wij als ZZP’er zonder kantoorkosten scherpere markttarieven bieden zonder in te hoeven leveren op kwaliteit.

Wat haal je uit onze online marketing inzet?
+ Doorlopende stroom aan leads met creatieve maatwerk campagnes

+ Verhoogde websiteoutput door slimme conversieoptimalisatie
+ Lagere advertentiekosten en hogere return on investment

Onze missie:
‘Ondernemers ondersteunen met het slagen van hun missie met betaalbare online marketing’

WERK MET ONS SAMEN

Of je nou een merk bent dat een product of dienst wil promoten, een ondernemer met vraagstukken of een manager van een tof ontwikkelingsproject. Wij leren je graag kennen! Bekijk hieronder wat wij allemaal doen en neem vooral contact met ons op voor een kort skype gesprek!

PRODUCTPROMOTIE

  • Giveaways
  • Social Media Posts
  • Pers reizen etc.

ONLINE MARKETING

  • Vindbaarheid / Promotie
  • Lead generatie
  • Sales generatie

GOEDE DOELEN

  • Projecten
  • Ondersteuning
  • Doneren

LANDEN DIE WIJ GEZAMENLIJK HEBBEN BEZOCHT

De Wereld Placeholder
De Wereld

Begin met typen en druk op enter