Twee nomaden op vier wielen

Met een grote passie voor natuur, hiken en reizen.

Ons verhaal in een notendop

Wij zijn Esther en Kay, oprichters van by NOMADS en hebben een buitengewone liefde voor reizen en avontuur. Ons hart gaat sneller kloppen van kamperen onder de sterren, hiken door de bergen en maken van prachtige roadtrips.

In april 2018 hebben we onze 9-5 baan achtergelaten om een nieuwe levensstijl te omarmen, waarbij we meer vrijheid en tijd hebben om de wereld te ontdekken. We streven naar de juiste balans tussen werk en ontspanning, en zo is by NOMADS ontstaan: het grootste camperbouwblog van de Benelux & Duitsland dat we vanaf elke locatie beheren!

Tijdens onze roadtrips in Nieuw-ZeelandCanadaIJsland en Costa Rica zijn wij erachter gekomen dat reizen met een camper of auto de manier van reizen is die het dicht bij onze hart ligt. Het gevoel van ultieme vrijheid en kunnen reizen buiten de gebaande paden in de natuur is ongekend. Sindsdien inspireren wij mensen met het bouwen van hun eigen camper en het maken van ultieme roadtrips over de hele wereld!

63

Landen bezocht

2

Campers gebouwd

26.700+

Instagram volgers

80.000+

E-books aangevraagd

De wereld als werkplek

Kay ontwikkelt al op jonge leeftijd een uitzonderlijke interesse in avontuur. Altijd te vinden in bomen, struiken en bossen op zoek naar nieuwe plekken om zijn nieuwe (boom)hut te bouwen. In 2011 besloot Kay om in zijn eentje de wereld te gaan verkennen en verruilde hij Nederland voor een jaar in het buitenland. Liefde voor reizen is sindsdien nooit meer weggegaan.

digital-nomad-in-canada

Reizen is er bij Esther met de paplepel ingegoten. Opgegroeid in een gezin dat al veel van de wereld had gezien, besloot zij in 2012 om een half jaar in Roemenië te studeren. In 2014 heeft Esther een lange tijd vrijwilligerswerk gedaan in Vietnam. Na landen als Brazilië, Colombia en Zuid-Afrika te hebben ontdekt wist Esther het zeker: ik wil nog veel meer van de wereld zien!

Creëer met eigen handen je ultieme vrijheid

Wij bieden inspiratie en ondersteuning bij het zelf bouwen van een camper. Daarnaast delen we onze kennis en ervaring over vanlife, toffe roadtrips en reisroutes over de hele wereld. Krijg direct toegang tot het gratis e-book camper bouwen en zet de eerste stap naar jouw ultieme vrijheid!

Wat kun je van ons platform verwachten?

+ Inspiratie voor de mooiste natuurplekken en tofste roadtrips in de wereld
+ Volledige ondersteuning bij het bouwen van je droomcamper
+ Tips & tricks voor alles wat te maken heeft met kamperen, hiken en vanlife

Onze visie:

‘Wij zien de wereld als één groot klaslokaal en speeltuin zonder grenzen waarin alles mogelijk is om jezelf te ontwikkelen, te verrijken en te profileren om een leven te leiden waar je echt blij van wordt.’

Onze missie:

‘Mensen inspireren en ondersteunen bij het bouwen van een camper en helpen bij het creëren van hun ultieme vrijheid.’

Onze reisfoto’s

Werk met ons samen

Of je nou een merk bent dat een product of dienst wil promoten, een ondernemer met vraagstukken of een manager van een tof ontwikkelingsproject. Wij leren je graag kennen! Bekijk hieronder wat wij allemaal doen en neem vooral contact met ons op voor een kort skype gesprek!

Productpromotie

  • Content creatie
  • Blogs en Social Media
  • Persreizen en meer

Adverteren

  • Blogs
  • Social Media
  • E-mail

Goede doelen

  • Projecten
  • Ondersteuning
  • Doneren
Scroll naar boven