EEN WERELDREIS ZONDER EINDE...

Twee avonturiers met de wereld als werkplek

ONS VERHAAL IN EEN NOTENDOP

Wij zijn Esther en Kay, oprichters van by NOMADS en hebben een buitengewone liefde voor reizen en avontuur. Ons hart gaat sneller kloppen van prachtige roadtrips, toffe hikes en kamperen onder de sterren.

In april 2018 hebben wij onze 9-5 baan verruild voor een nieuwe leefstijl met meer vrijheid om de wereld te kunnen ontdekken. Een leefstijl met voor ons de juiste balans tussen werk en ontspanning. by NOMADS was ontstaan: een reisblog en marketingbureau die we locatieonafhankelijk runnen!

Tijdens onze roadtrips in Nieuw-Zeeland, Canada, IJsland en Costa Rica zijn wij erachter gekomen dat reizen met een camper of auto de manier van reizen is die het dicht bij onze hart ligt. Het gevoel van ultieme vrijheid en kunnen reizen buiten de gebaande paden in de natuur is ongekend. Sindsdien inspireren wij mensen met het maken van ultieme roadtrips over de hele wereld!

DE WERELD ALS WERKPLEK

Kay ontwikkelt al op jonge leeftijd een uitzonderlijke interesse in avontuur. Altijd te vinden in bomen, struiken en bossen op zoek naar nieuwe plekken om zijn nieuwe (boom)hut te bouwen. In 2011 besloot Kay om in zijn eentje de wereld te gaan verkennen en verruilde hij Nederland voor een jaar in het buitenland. Liefde voor reizen is sindsdien nooit weer weggegaan.

Bij Esther is reizen er met de paplepel ingegoten. Opgegroeid in een gezin dat al veel van de wereld had gezien besloot zij in 2012 voor een half jaar te gaan studeren in Roemenië. In 2014 heeft Esther een lange tijd vrijwilligerswerk gedaan in Vietnam. Na landen als Brazilië, Colombia en Zuid-Afrika te hebben ontdekt wist Esther het zeker: ik wil nog veel meer van de wereld zien!

IN DE MEDIA

NU.nl interview by NOMADS
3OPREIS interview by NOMADS
Columbus Travel publicatie by NOMAS
NKC interview by NOMADS
LINDDA.nl interview by NOMADS
Camer Club Nederland
logo ad
logo nikon
vice logo

Klik op het gewenste logo om de publicatie te lezen.

HIT THE ROAD: ERVAAR ULTIEME VRIJHEID

Wij bieden inspiratie voor vanlife, toffe roadtrips en reisroutes over de hele wereld. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het zelf bouwen van een camper. Download direct het gratis e-book camper bouwen.

Wat kun je van ons reisblog verwachten?
+ Inspiratie voor de mooiste natuurplekken en tofste roadtrips in de wereld
+ Informatie die jouw gedroomde camperbouw werkelijkheid maakt
+ Tips en ervaring voor alles wat te maken heeft met kamperen, hiken en vanlife

Onze visie:
‘Wij zien de wereld als één groot klaslokaal en speeltuin zonder grenzen waarin alles mogelijk is om jezelf te ontwikkelen, te verrijken en te profileren om een leven te leiden waar je echt blij van wordt.’

Onze missie:
‘Mensen helpen en te inspireren om zoveel mogelijk van de wereld te ontdekken.’

0
DAGEN OP REIS
0
LANDEN BEZOCHT
0
INSTAGRAM VOLGERS
0
E-BOOK DOWNLOADS

WERK MET ONS SAMEN

Of je nou een merk bent dat een product of dienst wil promoten, een ondernemer met vraagstukken of een manager van een tof ontwikkelingsproject. Wij leren je graag kennen! Bekijk hieronder wat wij allemaal doen en neem vooral contact met ons op voor een kort skype gesprek!

PRODUCTPROMOTIE

  • Content creatie
  • Blog/ Social Media Post
  • Pers reizen etc.

ONLINE MARKETING

  • Vindbaarheid / Promotie
  • Lead generatie
  • Sales generatie

GOEDE DOELEN

  • Projecten
  • Ondersteuning
  • Doneren

Begin met typen en druk op enter