WAT ZIJN DE LEUKSTE HOSTELS & HOTELS IN BACALAR?

3 TOP HOTELS EN HOSTELS IN BACALAR

Op zoek naar toffe hostels en hotels in Bacalar? Je kunt ervoor kiezen om direct aan het meer te overnachten of in het nabijgelegen centrum. Vanuit het centrum zit je zo aan het meer. Wij hebben de beste hostels en hotels in Bacalar geselecteerd in verschillende prijscategorieën. Wanneer je in het hoogseizoen reist adviseren wij je om vooraf een accommodatie in Bacalar te boeken omdat het aanbod aan ho(s)tels niet heel groot is.

 

1. KULU TUBOHODTEL BACALAR

Wij verbleven in dit unieke Kulu Tubohostel in Bacalar waarbij je slaapt in een tube. Douches en toiletten deel je met andere reizigers, maar ontbijt, een buitenzwembad en een heerlijk bed zijn wel inbegrepen. De sfeer is er relaxt, het personeel is super vriendelijk en er wordt goed schoongemaakt. Doordat dit hostel iets buiten het centrum ligt is het een voordelige accommodatie, maar het is wel handig als je een huurauto of fiets hebt om je te verplaatsen. Ideaal voor koppels of solo-reizigers die niet heel veel waarde hechten aan luxe.

https://www.youtube.com/watch?enablejsapi=1&autoplay=0&cc_load_policy=0&cc_lang_pref=&iv_load_policy=3&loop=0&modestbranding=1&rel=0&fs=1&playsinline=0&autohide=2&theme=dark&color=red&controls=1&" class="__youtube_prefs__ epyt-facade no-lazyload">YouTube playerhttps://www.youtube.com/watch/maxresdefault.jpg" />

2. THE YAK LAKE HOUSE

Wil je graag direct aan Laguna Bacalar overnachten? Dan is the Yak Lake House in Bacalar een aanrader waar ze zowel dorm- als privekamers hebben. Naast een fantastisch uitzicht is ook een goed ontbijt inbegrepen. Perfect als je direct met een kano of boot het prachtige meer wil verkennen. Dit hostel is erg populair, dus wees op tijd met boeken.

hotel bacalar yak lake hotel

3. AIRES HOTEL BACALAR

Voor de reiziger die iets meer van luxe houdt is Hotel Aires in Bacalar de plek waar je wil verblijven. Centraal gelegen, ruime kamers met eigen hangmat en uitzicht op het meer. Heerlijk en uitgebreid ontbijt met een fantastisch dakterras. Het zit ook tevens naast het onwijs leuke restaurantje La Piña waar ze de lekkerste fruitsapjes maken met onbeperkt fruit naar keuze!

hotel bacalar aires hotel

LEES MEER OVER MEXICO

Bacalar: de beste restaurants
Tulum: eco paradijs met prachtige bounty stranden en cenotes

Rondreis Mexico: de ideale route voor 3 weken

Alle blogs over Mexico

Laat een bericht achter

Begin met typen en druk op enter