LAAT EEN DAKTENT OP JE VOERTUIG MONTEREN

Een daktent op een voertuig biedt verschillende voordelen. Ten eerste creëert het extra slaapruimte zonder dat er extra ruimte in het voertuig zelf nodig is. Dit is vooral handig voor gezinnen of groepen die extra slaapruimte nodig hebben. Ten tweede biedt een daktent een prachtig uitzicht vanaf het dak van het voertuig, waardoor kampeerders kunnen genieten van het landschap en de omgeving. Ten derde kan het opzetten en afbreken van een daktent in slechts enkele minuten gebeuren, waardoor het kamperen gemakkelijker en efficiënter wordt.

De daktenten die wij op voertuigen monteren zijn van het Engelse merk Ventura Roof Tents. Dit zijn hoogwaardige daktenten voor een betaalbare prijs. Ventura Roof Tents is één van de toonaangevende merken op het gebied van daktenten. Deze daktenten zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de meest extreme omstandigheden. Ze zijn universeel en geschikt voor de meeste voertuigen. Een Ventura daktent kan zijwaarts, achterwaarts of zelfs over de motorkap worden ingezet. Zolang er een set dakdragers of een imperiaal gemonteerd is, kan de daktent op het voertuig gemonteerd worden.

daktent camper

WIJ KUNNEN JOU O.A. HELPEN MET:

INKOOP

Wij bestellen een betrouwbaar en goedgekeurd daktent voor jouw voertuig

ADVIES

We denken mee en adviseren je in een goede installatie van een daktent op jouw voertuig

INBOUWEN

We bouwen de daktent betrouwbaar en veilig op jouw voertuig

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN

Het monteren van een daktent kan best lastig zijn zonder de juiste kennis en het hebben van een werkplaats. Daarom kiezen de meeste mensen ervoor om deze klus uit te besteden.

Begin met typen en druk op enter