Zelf Camper Bouwen met een Complete Bouwgids

ZONDER ENIGE ERVARING

BETAALBAAR JE EIGEN BUSCAMPER BOUWEN

Zelf een camper bouwen in plaats van een camper kopen? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen zorgen! Dit e-book begeleidt jou middels een simpel 3-stappenplan van begin tot eind bij het bouwen van je eigen camper. Inclusief de camper inrichting en de camper onderdelen. Bovendien bespaar je hiermee niet alleen veel tijd maar ook geld!

 • Meest complete camper bouw gids online
 • Word expert in het bouwen van een camper
 • Voorkom fouten, bespaar honderden euro’s
 • Isoleer je camper met Armaflex
 • Inzicht in camper onderdelen zelfbouw
 • Volledige begeleiding: aankoop tot inrichting
 • Do’s & dont’s: bouw snel zonder dure fouten
 • Speciaal voor mensen met twee linkerhanden
 • Toegankelijk via het online by NOMADS platform
 • BONUS: boodschappenlijst + bus aankoop checklist

DISCLAIMER: de informatie in al onze e-books berust op urenlang research, eigen ervaring en op basis van onze eigen watervoorziening, gas- en elektrische installatie. Dit maakt ons echter nog geen jurist, noch loodgieter, noch elektriciën. by NOMADS sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van de by NOMADS e-books en/of de informatie die via deze e-books zijn verkregen. Lees de disclaimer en gebruiksvoorwaarden voordat je onze e-books koopt.

Bekend van:

in-de-media
Ebook camper bouwen


DIRECT GRATIS TOEGANG

Ebook camper bouwen

MEEST GEKOZEN

KOOP IN BUNDEL

bundel ebooks

NÚ EENMALIG: € 27
+
TOEGANG TOT ONLINE COMMUNITY + FORUM

CAMPER BOUWEN?
START HIER MET JE VOORBEREIDING…

Als je zelf een camper wil bouwen dan komt er een hoop op je af. Daarom raden we je aan om sowieso ons gratis e-book camper bouwen te downloaden zodat je een goed beeld hebt waar je allemaal aan moet denken.

Daarnaast hebben we op onze website een aantal blogs geschreven waar we dieper in gaan op belangrijke camper bouw onderwerpen. Hieronder vind je de eerste blogs die onwijs interessant zijn voordat je start met het bouwen van je camper.

BOUW JE CAMPER IN 3 STAPPEN…

 • Stap 1: Voorbereiden

  Bereid het bouwen van jouw camper zorgvuldig voor zodat je verassingen en fouten voorkomt

 • Stap 2: Camper Bouwen

  Alle bouwhulp die je nodig hebt: van elektriciteit, isolatie en ventilatie tot bedframe en keuken

 • Stap 3: Keuren & Papierwerk

  Van RDW keuring tot het afsluiten van een geschikte camperverzekering

AL MEER DAN 75000X AANGEVRAAGD…

 • "Ik ben nog in de droomfase om zelf een camper te bouwen, maar ik vind het wel fantastisch wat jullie doen. Een echte hulp voor leken zoals ik. Een dikke merci voor alle nuttige info!"

  Tom
 • "Nu al blij dat we het boek hebben gedownload! Door de handige vragenlijst zijn we er direct achter gekomen welke faciliteiten we allemaal nodig hebben voor onze bus!"

  Sophie & Mark
 • "Kan niet wachten om aan de slag te gaan met het bouwen van mijn camper om vervolgens door Europa te gaan reizen. Thanks voor het delen van jullie kennis guys!"

  Matthijs
 • "Wij raadplegen jullie e-book en website vrijwel dagelijks! Hebben daardoor al een aantal 'beginnersfouten' tijdens het bouwen weten te voorkomen."

  Meghan en Laura
 • "We hebben super veel aan jullie e-book gehad! We hebben in NZ zelf de bus verbouwd en gebruik kunnen maken van jullie tips, super thnxx daarvoor!!!"

  Cas & Danique
 • "Ben pas halverwege met lezen. Maar echt een zeer duidelijk en overzichtelijk e-boek! Ombouwen voor minder dan € 2000. Wie had dat gedacht."

  Bart

VOORKOM FOUTEN, BESPAAR TIJD!

Met deze ultieme gids voor het ombouwen van jouw buscamper voorkom je beginnersfouten waarmee je honderden euro’s bespaart. Profiteer daarom van een enorme voorsprong die wij niet hadden.

‘Hoe je in 2 weken je zelf een camper bouwt’ is het meest uitgebreide en volledig gratis e-book dat jou alle handvatten biedt om zonder ervaring zelf een camper te bouwen. Inclusief camper inrichting en camper onderdelen zodat alles er tip-top uitziet.

by NOMADS - gratis e-book camper bouwen

ONTDEK DE WERELD MET EEN CAMPER…

Misschien droom je er al jaren van: een bestelbus ombouwen tot camper in plaats van zelf een dure camper kopen, zodat je zonder al te hoge kosten kunt gaan en staan waar je wil. Een zonsondergang met een open achterklep. Slapen onder de sterren. Uitstappen in het centrum van een prachtige stad of wakker worden aan een uitgestrekt en verlaten strand. Samengevat, de ultieme vrijheid om te gaan en staan waar je wil!

Zelf een camper bouwen: maak je droom werkelijkheid

Wellicht een droom die altijd ver weg leek omdat je geen idee hebt hoe je zelf een camper kan bouwen. Daar komt nu verandering in! Daarvoor hebben wij een gratis e-book geschreven. Wij, Esther & Kay, stonden voor dezelfde uitdaging toen we naar Nieuw Zeeland gingen. Na lang twijfelen besloten we toch om de camper zelf te bouwen. Ten eerste omdat het ontzettend veel geld bespaart en ten tweede we absoluut geen problemen op de weg wilden hebben. En het is ons gelukt, zonder ervaring, in twee weken tijd met slechts een boor en een decoupeerzaag.

Op zoek naar meer inspiratie? Lees meer over vanlife!

0
AANVRAGEN E-BOOK
0
BOUWKOSTEN CAMPER
0
CAMPERS GEBOUWD
0
VOLGERS OP INSTAGRAM

BEKIJK CAMPER BOUW VIDEOS

Zodra je een geschikte bus voor je camper hebt gevonden kunnen video’s een goede ondersteuning bieden bij het bouwen van je eigen camper. Zo hebben wij tijdens het bouwen van onze camper diverse video’s opgenomen. Neem vooral alvast een kijkje.

Begin met typen en druk op enter